ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Nové termíny školení SketchUp



Rádi bychom Vás informovali o nové

sérii školení SketchUp, určené jak pro začátečníky, tak pro pokročilé

, v následujících termínech:
  • úterý 27.8.2013 – začátečníci: prostředí programu, kreslící a editační nástroje, práce s komponentami, materiály, využití hladin, řezů a stylů, nástroje pro práci s objemy, prezentace vlastní práce, možnosti výstupů…
    (9:00 - 17:00 hod.)
  • pátek 6.9. 2013 – pokročilí: tvorba 3D modelu z 2D fotografie, tajemství dynamických komponent, tvorba a úpravy terénu, efektivní práce s hladinami, scénami, řezy, propojení 3D modelu s 2D výkresy, profesionální prezentace pomocí LayOutu, vizualizace v Render[in], další pokročilé nástroje...
    (9:00 - 17:00 hod.)
  • středa 11.9.2013 – praktický workshop, tipy a tiky pro organizaci 3D návrhu pro rychlé úpravy a změny, možnost analýzy vlastních projektů pro zvýšení produktivity práce, způsoby využití LayOutu pro prezentace, komunikace s dalšími systémy, možnosti vizualizace, užitečné pluginy pro práci. Na workshop je možné si po domluvě přinést vlastní výpočetní techniku a vytvořené projekty.
    (9:00 - 17:00 hod.)

Školení na sebe obsahově přímo nenavazují a je možné si vybrat to, které nejvíce vyhovuje Vašim potřebám a úrovni znalostí.

Cena školení ve vybraném termínu je 2 250,- Kč bez DPH 21%. Platba v hotovosti na místě pro provedení školení.

Minimální počet účastníků školení v jednom termínu - 2 (pro garanci uvedené ceny), maximální počet účastníků školení v jednom termínu - 4 (pro zajištění produktivity a individuálního přístupu).

Váš zájem o účast na školení/workshopu prosím zašlete na emailovou adresu info@cadsys.cz. Uveďte prosím vybraný termín, firmu, kontaktní osobu + telefonické spojení a počet osob. V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na tel. čísle +420 774 457 001.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů