ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Novinky od společnosti Trimble



SketchUp 2015 - Maintenance Release 3
Výrobce oblíbeného 3D kreslícího programu oznámil vydání nového update SketchUp 2015 s označením 15.3.329/330/331 (Mac/32/64bit) nebo chcete-li, Maintenance Release 3 (M3).
Poznámka: jakou verzi máte aktuálně nainstalovánu na svém počítači, zjistíte ve SketchUpu v roletovém menu Nápověda/O programu...

SketchUp 2015 - Maintenance Release 3
Update obsahuje množství drobných oprav a vylepšení SketchUpu, týkající se např. vlastností dynamických komponent a klasifikátorů, aktualizace náhledů v okně Komponenty, nástroje Tah/Tlak a Ofset při zadávání numerických hodnot, exportů animací, atd.
Opraven byla i nedostatek, kdy se na některých počítačích v Průzkumníku Windows nezobrazovaly miniatury náhledů modelů SketchUp.
Drobné úpravy doznal i nástroj Rotující obdélník, který se nekorektně natáčel při definování délky/šířky bez zadání úhlu.

Více informací o nových vlastnostech hlavní verze SketchUp 2015, naleznete na stránce Novinky SketchUp 2015.

V LayOutu byla aktualizována knihovna fontů, opraveno chování kót a popisků obsahujících auto-text při jejich rozbití (explozi), vylepšena byla práce se zalomenými odkazovými čarami u popisek, kdy druhý díl čáry se nyní automaticky zarovnává do vodorovné polohy (dříve bylo třeba stisknout Shift), atd.

V Mac OS byla opravena chyba, která způsobovala ukládání vlastních Alb (Scrapbooks) do programového adresáře namísto do adresáře uživatele nebo jakéhokoliv vlastního adresáře.

SketchUp 2015 - Maintenance Release 3
Nově můžete v titulkovém řádku verze Sketchup Pro vidět a kontrolovat kolik dní zbývá do vypršení trial verze.


3D Warehouse
Byl hlášen problém, který v některých případech způsoboval nezobrazování náhledů jednotlivých modelů v online knihovně komponent - 3D Warehouse. Tento problém byl již dle posledních zkušeností odstraněn.

3D_Warehouse


Školní licence
U školních licencí programu SketchUp dochází k úpravám v položkách ceníku. Od 1. března 2015 již bude možné objednávat školní multilicence SketchUp pouze s platností na 1 rok. Možnost nákupu 2 a 3 letých školních licencí tímto dnem končí!


Pro nový update Maintenance Release 3 je již k dispozici aktualizované české prostředí (Win 32 a Win 64-bit), které mohou uživatelé PRO verze stáhnout na obvyklém místě v uživatelské sekci FTP serveru SketchUp 2015 (přístupové údaje byly odeslány společně s licencí), případně můžete nové zkušební verze programů volně stáhnout v sekci Ke stažení.

Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů