ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Nový Artlantis 2020!



Před necelým týdnem byla oficiálně oznámena nová verze populárního samostatného renderovacího systému pro profesionální vizualizace s označením Artlatis 2020.

Artlantis 2020 - nová verze 3D vizualizačního systému pro architekty a designéry

(pro zvětšení klikněte na obrázek)


Nový Artlantis představuje paletu nových funkcí a užitečných vylepšení, které dále zvyšují realističnost renderovaných výstupů a zkracují dobu výpočtu.


Co je nového v Artlantis 2020?


        •  Knihovna unifikovaných barev a barevných odstínů dle vzorníků RAL
        •  Nástroje Denoiser pro odstranění šumu při výpočtu renderů
        •  Nové a aktualizované typy 3D trávy, nyní s možností nastavení vlastností
        •  Portály pro zlepšení osvětlení zejména v interiérových scénách


Podrobnější informace o jednotlivých vylepšeních a nových možnostech verze 2020, včetně obrázků pro srovnání, naleznete na samostatné stránce

Novinky Artlantis 2020

.

Nové vlastnosti Artlantis 2020 si můžete již nyní sami vyzkoušet! V sekci Ke stažení je k dispozici originální anglická verze programu pro Windows i Mac OS. Pro Windows je volitelně k dispozici i kompletní české prostředí k programu.

Pro otestování možností distribuovaného síťového renderingu (schopnost Artlantisu využít pro výpočet i další počítače v síti) stačí stáhnout a nainstalovat na vybrané počítače klientský modul (pro Windows nebo Mac OS), který na stránce rovněž najdete.

UPGRADE ZDARMA
Pro všechny uživatele programu Artlantis, kteří pořídili novou licenci nebo upgrade 1. října 2019 nebo později, je možné přejít na verzi 2020 zcela zdarma! Nárok na bezplatný přechod na verzi 2020 je třeba uplatnit nejpozději do 30. dubna 2020.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA!!!
Uživatelé verzí Artlantis 7 a starších mají NYNÍ možnost přejít na verzi 2020 za zvýhodněných podmínek. Standardní cena 8 610,- Kč. AKČNÍ PROMO CENA při příležitosti vydání Artlantis 2020 je 6 625,- Kč. Všechny ceny jsou bez DPH, viz. ceník Artlantis 2020. Tato zvýhodněné cena je platná POUZE DO 30. 12. 2019!

Artlantis 2020 - nejnovější verze 3D vizualizačního systému pro architekty a designéry

TECHNICKÁ PODPORA
Počínaje lednem 2020 zavádí výrobce účinnější politiku pro řešení technické podpory, kdy stáří licence určuje její úroveň a prioritu. Plná technická podpora bude poskytována pro aktuální a dvě předchozí verze Artlantis. Omezená podpora (např. deaktivace a restarty licencí) bude poskytována pro licence dalších dvou verzí nazpět. Z uvedeného vyplývá, že pro verze Artlantis 4 a starší nebude nadále oficiální technická podpora poskytována.

SKETCHUP UŽIVATELÉ
Pokud využíváte pro přípravu svých 3D modelů SketchUp 2019, doporučujeme zůstat pro nejpohodlnější komunikaci mezi SketchUpem a Artlantisem na update SketchUp 2019.1. Právě pouze pro tento update SketchUpu 2019 je zatím dostupný přímý exportní plugin do formátu Artlantis 6.5 až 2020. Pro updaty SketchUp 2019.2 a 2019.3 je možné využít pro přenos modelu do Artlantisu formáty *.skp, *.3ds, *.obj, nebo *.fbx.

V případě zájmu o jakékoliv podrobnější informace týkající se programu Artlantis nás neváhejte kontaktovat buď přímo na známých spojeních nebo pomocí poptávkového formuláře.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů