ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:



VIZKON – VIZualizace – KONference 2019



Rádi bychom Vás informovali o 3. ročníku konference VIZKON 2019, která je zajímavým zdrojem informací o tvorbě a trendech zpracování fotorealistických vizualizací nejen v České Republice.




Mezi přednášejícími jsou vedle zkušených „vizualizátorů“ exteriérů a interiérů i známé osoby ze světa fotografie, architektury, kreslířství a malby, urbanismu, archeologie, parametrického modelovaní, zahradní architektury, digitálních technologií, filosofie a dalších oborů.


     
(pro zvětšení klikněte na ukázky)


Vedle množství přednášek a následného prostoru pro otevřenou diskuzi a vlastní dotazy je pravidelně součástí konference i Zóna podpory, které budeme v letošním roce součástí.
Jedná se o tzv. „support koutek“, který je účastníkům konference k dispozici po celou dobu trvání. Společně s dalšími zástupci CAD software a hardware spojeného s modelováním a vizualizacemi (společnost CADsys dostala na starost programy SketchUp, Render[in] a V-Ray) rádi zodpovíme Vaše otázky, ukážeme konkrétní pracovní postupy nebo tipy a triky pro práci v těchto programech.


3. – 4. října 2019 v Brně, hotel Santon u Brněnské přehrady



Podrobnější informace o konferenci, přesném místě konání, časový harmonogram na oba dny, představení přednášejících i ukázky jejich práce, doprovodný program, možnost registrace pro rezervaci místa a ubytování naleznete na samostatné stránce konference

www.vizkon.cz

.


Těšíme se na setkání!
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů