ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


3D Warehouse – nový vzhled, nové možnosti




V minulém týdnu byla uvolněna poměrně zásadní aktualizace momentálně nejrozsáhlejší volně dostupné podpůrné knihovny 3D modelů nejen pro SketchUp na světě. Vedle nového svěžího vzhledu přináší i zcela nové možnosti způsobu vyhledávání.



(pro zvětšení klikněte na obrázek)



3D Warehouse nyní nabízí nové, jednotné rozhraní pro desktopové, mobilní a webové aplikace (tzn., že na počítači nebo notebooku, na mobilu nebo v okně webového prohlížeče vypadá prostředí knihovny stejně). Dostupný zůstává tmavý i světlý režim.

Navíc knihovna dostala zbrusu novou funkci vyhledávání řízenou umělou inteligencí, která mění a zrychluje dřívější naučené pracovní postupy. Vezměte libovolný obrázek (např. vyfoťte židli v showroomu) a namísto vypisování textu přetáhněte fotku do vyhledávacího pole 3D Warehouse. O zbytek se postará integrovaný výkonný vyhledávač AI a nabídne Vám nejbližší shody.



(pro zvětšení klikněte na obrázek)




Další novinkou je, že vedle tradičních záložek kategorií pro Produkty, Modely, Katalogy a Kolekce přibyla záložka Materiály. Ano, nově lze cíleně vyhledávat, filtrovat a přímo stahovat materiály do Vašich projektů. Jednoduše zadejte název materiálu do vyhledávacího pole a klikněte na kartu Materiály.



(pro zvětšení klikněte na obrázek)



Jen tak na okraj – nový 3D Warehouse Image Search zvítězil v soutěži AIA23 a získal od společnosti Architosh ocenění „Best of Show: Innovation“!




(pro zvětšení klikněte na obrázek)



A nakonec dobré zprávy. Pokud jste stávajícím předplatitelem SketchUp, přihlaste se ke svému účtu a využívejte ihned v plné síle všech možností nového 3D Warehouse, včetně vyhledávání pomocí obrázků.

Nejste šťastným majitelem předplatného? Kontaktujte nás přímo, případně využijte poptávkového formuláře pro pomoc s výběrem toho nejvhodnějšího předplatného pro Vaše potřeby.

Nebo si stáhněte aktuální SketchUp ze stánky Ke stažení a zahajte bezplatnou zkušební verzi ještě dnes!

Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů