ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Nová verze V-Ray 5 pro SketchUp!



Po několika týdenním veřejném beta testování oznámili vývojáři v tomto týdnu oficiální vydání nové verze populárního pluginu pro profesionální fotorealistické vizualizace pro SketchUp s číslovkou 5. Nová verze V-Ray je kompatibilní s verzemi SketchUp 2017 až 2021 (aktualizace k 19.11.2020). Vše pouze v 64-bit systémech.


UŠETŘETE ČAS A POPUSŤTE UZDU SVÉ KREATIVITĚ S V-RAY 5 PRO SKETCHUP

(pro zvětšení klikněte na obrázek)



V-Ray 5 pro SketchUp přináší vizualizaci v reálném čase i pokročilý fotorealistický rendering v jednom!

Vychutnejte si vizualizaci svého 3D modelu na živo, v reálném čase, už v průběhu své práce ve SketchUpu díky V-Ray Vision. Nasviťte svoji scénu automaticky s Light Gen. Upravte světelné podmínky a parametry scény přímo ve finálním renderu pomocí Light Mix a následně dolaďte své výstupy i bez samostatné post-procesingové aplikace.

Detailnější informace o všech nejzajímavějších novinkách verze, včetně pár videoukázek jak nové nástroje fungují naleznete na samostatné stránce

Novinky V-Ray 5 pro SketchUp

.



Dobrou zprávu máme pro majitele trvalých licencí verze V-Ray NEXT, kteří zakoupili licenci po 1. 9. 2020. Všichni tito uživatelé mají možnost přejít na verzi 5 zcela ZDARMA!

Stejně tak majitelé licencí formou předplatného (komerční, EDU, student) naleznou novou verzi již nyní rovněž ZDARMA po přihlášení ve svých uživatelských účtech.

Pro všechny ostatní uživatele platné licence verze NEXT je k dispozici přechod na verzi 5 formou placeného upgrade. V případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Ale ať se Vás přechod zdarma týká či netýká, novou verzi je možné si ihned vyzkoušet a otestovat! Originální anglická instalace programu pro operační systémy Windows i Mac je dostupná sekci

Ke stažení

.
Před první instalací pro jistotu zkontrolujte doporučené systémové požadavky Vašeho počítače. Pomoci Vám může také stručný postup instalace a aktivace pluginu V-Ray pro SketchUp.



Pokud budete mít zájem o trvalou licenci nebo termínovanou licenci formou předplatného, můžete se na nás obrátit pomocí poptávkového formuláře nebo nás kontaktovat přímo na uvedených spojeních.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů