ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:



Stejný SketchUp, nové možnosti jeho pořízení



Hned v úvodním červnovém týdnu oznámila společnost Trimble, majitel a vývojář programu SketchUp změny, které se dotknou jak nákupu nových licencí, tak aktualizací stávajících klasických (trvalých) licencí.


(pro zvetšení klikněte na obrázek)




Trimble tímto s předstihem oznamuje, že od 4. listopadu 2020 ukončí prodej klasických licencí SketchUp Pro. Je to globální, celosvětová změna, která se projeví ve všech státech a regionech, kde se SketchUp prodává.


Co to v praxi znamená?



Posledním datem, do kdy bude možné zakoupit klasickou trvalou licenci SketchUp Pro, obnovit přerušený aktualizační servis nebo aktualizační servis ke klasické licenci návazně prodloužit je 4. 11. 2020.


Noví zájemci o licenci SketchUp Pro si mohou vybrat mezi ročním nebo nově také víceletým předplatným za zvýhodněnou cenu. Do 4. 11. 2020 bude stále možné pořídit také klasickou (trvalou) licenci, viz. Ceník.

Upozornění: Pokud zakoupíte novou klasickou trvalou licenci vč. aktualizačního servisu před 4. 11. 2020, nebude již v budoucnu možné aktualizační servis prodloužit způsobem jakým to bylo běžné doposud!


Stávajícím uživatelům SketchUp s platným nebo přerušeným servisem bude nabídnuta možnost výhodně přejít na model předplatného v rámci akce MIGRACE, tj. přepnout svoji stávající klasickou licenci na předplatné již nyní za cenu 3 450 Kč / 134 € na 1 rok nebo za cenu 6 900 Kč / 268 € na 2 roky, navíc aktuálně s možností přidání/dokoupení dalšího licenčního místa se slevou -25%!

Podrobnější informace naleznete zde: https://sketchup.cadsys.cz/sketchup_migrace.php


V případě jakýchkoliv otázek nebo zájmu připravit nabídku na míru Vašim potřebám nás neváhejte kontaktovat pomocí poptávkového formuláře nebo na přímých spojeních.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů