ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Vícedenní kurzy s akreditací MŠMT - jaro / podzim 2019!



Přinášíme informace o dvou nových vícedenních rekvalifikačních kurzech zaměřených na zvládnutí počítačových CAD programů pro 3D navrhování, zpracování výstupní dokumentace a přípravu fotorealistických vizualizací. Pro výuku jsou využívány dnes rozšířené a populární programy SketchUp nebo ArCon a jejich rozšiřující moduly, pluginy, makra a specializované nadstavby.

Kurzům byla udělena akreditace MŠMT s možností až 100% úhrady kurzu pracovním úřadem v rámci rekvalifikace pro lepší uplatnění na trhu práce. Po ukončení kurzu je vydáno osvědčení o absolvování rekvalifikačního kurzu.

Na výběr jsou následující dva specializované rekvalifikační programy:

 
CADsys - kurzy, školení a konzultace

(pro zvětšení klikněte na obrázek)

  • A) Čtení a kreslení technické dokumentace

    - č. akreditace MŠMT-10253/2018-1/168/18
    Vytváření 3D modelů a výstupní 2D dokumentace (SketchUp Pro & související moduly a pluginy)
    Po absolvování kurzu bude účastník umět: Vytvořit 3D model v programu SketchUp Pro (nábytková sestava a její zapracování do místnosti ; model rodinného domu a jeho osazení do terénu), zpracovat varianty modelu, přiřadit existující i vlastní materiály, připravit pohledy / řezy, exportovat výstupy včetně animace, zpracovat 2D dokumentaci projektu pomocí modulu LayOut, vytvořit fotorealistické výstupy a vše odprezentovat zákazníkovi.
    Uplatnění v praxi: Stavební projekce a architektura, interiérový design, zahradní architektura ; Realizace staveb ; Výroba nábytku, truhlářských výrobků, atd.
    Délka kurzu: 7 dní včetně zkoušky (50 vyučovacích hodin + 5 hodin zkouška)
    Termíny: 1. březen - 15. duben 2019 / 15. květen - 20. červen 2019 / 15. říjen - 30. listopad 2019


  • B) Pracovník grafického studia

    - č. akreditace MŠMT-10258/2018-1/170/18
    Grafické zpracování návrhu interiéru (SketchUp Pro, ArCon & Tiler + fotorealistická vizualizace)
    Po absolvování kurzu bude účastník umět: V programu SketchUp Pro vytvořit 3D model podle poskytnutých 2D podkladů (např. stavebního půdorysu a řezu), vytvářet 3D modely jednotlivých částí interiérového vybavení, přiřadit existující i vlastní materiály, nastavit pohledy a vygenerovat výstupy, vytvořit animaci.
    V programu ArCon vytvořit 3D model domu/podlaží/místnosti podle poskytnutých podkladů, umístit objekty interiérového vybavení, přiřadit materiálové textury.
    Pomocí makra Tiler pro ArCon zpracovat pokládku obkladů a dlažby na jednotlivé stěny/podlahu převzatých z ArConu, editovat pokládku, zpracovat grafický i datový výstup, připravit kladečský plán.
    V programech fotorealistické vizualizace nadefinovat reálné fyzikální vlastnosti prostředí, umístit a nastavit světelné zdroje, přiřadit vlastnosti jednotlivých materiálů (odraz, odlesk,...), nastavit kameru, parametry renderingu a exportovat výstupy.
    Uplatnění v praxi: Grafická, koupelnová a podlahová studia, Studia interiérového designu ; Stavební projekce a architektura ; Výroba nábytku, truhlářských výrobků, atd.
    Délka kurzu: 11 dní včetně zkoušky (80 vyučovacích hodin + 6 hodin zkouška)
    Termíny: 2. duben - 30. květen 2019 / 10. září - 30. října 2019.

Ceny kurzů jsou v závislosti na jejich délce následující:
  • A) 50 hodin + 5 hodin zkouška: 14 500,- Kč
  • B) 80 hodin + 6 hodin zkouška: 23 600,- Kč
Uvedené ceny jsou bez DPH 21%.

Minimální počet účastníků v kurzu je 2 (pro garanci uvedené ceny), maximální počet účastníků v jednom kurzu jsou 4 (pro zajištění maximální produktivity a individuálního přístupu).

Školení se konají v našich prostorách v Brně, ulice U Svitavy 2 (viz. kontakty). Váš zájem o účast ve vybraném kurzu zašlete prosím na emailovou adresu skoleni@cadsys.cz. Uveďte prosím zvolený akreditovaný kurz, jméno, příp. firmu a kontaktní osobu, telefonické spojení.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle +420 774 457 001.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů