ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:



Nové knihovny Romotop pro SketchUp




 
3D modely tohoto českého výrobce byly jedny z prvních z kamnářské branže, které byly pro SketchUp zpracovány. Nyní byla knihovna aktualizována a doplněna tak, aby odrážela aktuální nabídku dodavatele.
Využití najde zejména mezi uživateli, kteří se zabývají návrhy a stavbami krbů a kamen, ale po existujících a reálných modelech nejednou rádi sáhnou i architekti, interiéroví designéři atd.

Knihovna byla významně rozšířena zejména v oblasti modelů krbových kamen, kde nyní zahrnuje drtivou většinu stávajícího sortimentu pečlivě roztříděných do 28 samostatných sérií (celkem 108 modelů).
U krbových vložek byly doplněny modely v sérii Dynamic a přibyly řady Design a Heat (celkem téměř 40 prvků). Knihovny krbových kamen i vložek jsou ve většině vytvořeny jako "inteligentní" dynamické komponenty, s pohyblivými nebo zaměnitelnými díly.
Třetí složka obsahuje užitečné příslušenství jako jsou roury, kolena, podstavné plechy a skla, prstence, výměníky, revizní dvířka a podobně. Zpracovány jsou tak, aby se automaticky přichytily k ploše, na kterou patří nebo aby bylo např. možné správně a snadno soustředně založit rouru či koleno na hrdlo kouřovodu.

Tipy pro práci s modely a možnosti nastavení jsou popsány v přiloženém Newsletteru.


 

(pro zvětšení klikněte na obrázky)


Kompletní knihovna je volně dostupná ke stažení na našich stránkách. Jak přidat knihovnu mezi ostatní komponenty ve Vaší instalaci SketchUp naleznete na samostatné stránce SketchUp / Knihovny komponent.

Pokud si nebudete s něčím vědět rady, můžete se na nás obrátit na uvedených spojeních, případně využít možnosti a získat nebo si prohloubit znalosti o produktivním využívání SketchUpu a jeho dostupných rozšířeních na některém z vybraných termínů školení.


Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů