ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:



Nové knihovny komponent a materiálů pro SketchUp




 
V rychlém sledu za sebou bylo dokončeno a v průběhu října zveřejněno několik nových knihoven komponent a materiálů pro SketchUp. Věříme, že radost udělají zejména uživatelům, kteří se zabývají návrhy a stavbami krbů a kamen, ale využití najdou rovněž mezi architekty, interiérovými designéry, atd.

První knihovnou pro SketchUp je série krbových vložek Austroflamm, které má ve svém sortimentu firma Hestia CZ. Jedná se celkem o více než 40 modelů vložek, včetně rámečků a HMS boxů, které jsou samostatně umístěné do hladin, aby bylo možné je zobrazit/skrýt podle potřeby. Knihovna je dostupná ke stažení na našich stránkách v sekci SketchUp / Knihovny komponent.


 

(pro zvětšení klikněte na obrázky)

Další knihovnou je sortiment kachlů firmy MK Profi, který obsahuje desítky vzorů, včetně velkého množství rohů, říms, pásků a dalších doplňků, které mohou významně pomoci při modelování klasických kachlových kamen, replik historických kamen, sporáků nebo krbů. Knihovna 3D modelů čítající více než 370 kusů rozdělených do 26 sérií je opět ke stažení na stránkáchSketchUp / Knihovny komponent.


   

(pro zvětšení klikněte na obrázky)


Tento sortiment kachlů je doplněn o sadu glazur základního vzorníku výrobce, zpracovaných jako materiály pro SketchUp. Zahrnuje cca 60 materiálů od tradičních a léta používaných glazur s hlubokým leskem (lahvová zelená, lahvová hnědá) až po dnes velice žádané a moderní matné glazury s efektem (šedá a zelená granit, cotto, gobi…).


Tyto glazury jsou dostupné ke stažení na stránceSketchUp / Knihovny materiálů.
Níže na stránce naleznete vždy rovněž postup, jak přidat nové knihovny komponent a materiálů do programu SketchUp na Vašem počítači.

Pokud si nebudete s něčím vědět rady, můžete se na nás obrátit na uvedených spojeních, případně využít možnosti a získat nebo si rozšířit znalosti o produktivním využívání SketchUpu na některém z dostupných termínů školení.


Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů