ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Letní promo Artlantis 5



Jestliže pořídíte licenci Artlantis do 31. 8. 2014, získáte jako bonus zdarma kredity na rozšiřující média. V případě Artlantis Render - 50 kreditů, v případě Artlantis Studio - 100 kreditů!

Letní promo Artlantis 5
Artlantis je samostatně fungující profesionální vizualizační program, který je svými vlastnostmi a způsobem ovládání zaměřený na architekturu a design.

Artlantis je dodáván ve dvou verzích - Artlantis Render (cena 13 900,- Kč bez DPH) pro zpracování statických obrázků a Artlantis Studio (cena 25 900,- Kč bez DPH), který rozšiřuje možnosti verze Render o schopnost zpracování animací, virtuálních objektů a panoramat, což dovoluje i laikovi se mnohem více vžít do reality.

Součástí rodiny programů Artlantis jsou média, rozsáhlé katalogy materiálů a stafážních objektů. Artlantis komunikuje s nejpoužívanějšími CAD/BIM programy jako jsou SketchUp, AutoCAD Revit, ArchiCAD, Rhinoceros a další.

Více informací o programu naleznete v sekci Artlantis.

Proč Artlantis?



Protože získáte velmi silný nástroj, který je unikátní poměrem: jednoduchost ovládání, rychlost výpočtu a kvalita výsledných vizualizací!

Proč nyní?



Protože pokud pořídíte Artlantis do 31. srpna 2014, získáte jako bonus volné kredity na stahování rozšiřujících médií v online obchodě. V případě Artlantis Render je to 50 kreditů v hodnotě 1 425,- Kč, v případě Artlantis Studio pak hned 100 kreditů v hodnotě 2 565,- Kč. Kompletní ceník zde.


Artlantis si můžete vyzkoušet zdarma díky 30-ti denní zkušební verzi programu, kterou naleznete v sekci Ke stažení. Objednáním licence Artlantis získáte časově neomezenou verzi programu včetně české lokalizace.

V případě zájmu nás jednoduše kontaktujte emailem info@cadsys.cz nebo na tel. čísle +420 774 457 001, případně pomocí poptávkového formuláře.

Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů