ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:



VI. Cena Bohuslava Fuchse - soutěž o nejlepší ateliérový projekt na Fakultě architektury




S velkou radostí podpořila naše společnost CADsys s.r.o. tradiční, letos již 6. ročník soutěže semestrálních ateliérových projektů studentů Fakulty architektury v Brně, která se uskutečnila ve čtvrtek 16. 1. 2014.

Šestičlenná porota, napůl složená z odborníků z praxe - M.A. Svatoplukem Sládečkem, doc. Ing. arch. Jakubem Ciglerem a Mgr. Šárkou Svobodovou a napůl z laureátů minulého ročníku soutěže - studenti Kryštof Foltýn, Veronika Tvrdá a Bc. Veronika Ehlová, hodnotila vystavené práce v jednotlivých ateliérových místnostech...
VI. Cena Bohuslava Fuchse


Studenti i pedagogové zde měli možnost ukázat to nejlepší, co při jejich práci během semestru vzniklo, aby z široké škály témat a kvalit prací byly nakonec vybrány ty nejlepší. Z více než čtyř set projektů vzešly tři vítězové a sedm oceněných, které byly vyhlášeny ještě téhož dne během Slavnostního večera.


Pocty nejvyšší, zasloužené ovace publika a ceny v podobě sošky umělecky ztvárněného slova „FUCHS” se dostalo těmto vítězným projektům (bez udání pořadí):
  • "Nové sídlo - MAKOVICE" od autorské dvojice Radky Vilímkové a Martina Kůse. Vedoucím této práce byli Ing. arch. Jan Mléčka a Ing. arch. Jiří Marek.
  • Práce Veroniky Ševčíkové a Luďka Šimoníka s názvem "Obnova měst - Stadterneuerung: BOSKOVICE" pod vedením doc. Ing. arch. Karla Havliše, Ing. arch. Ondřeje Chybíka a Ing. arch. Michala Krištofa.
  • Návrh městské tržnice v Brně s podtitulem "Pět smyslů v architektuře" od Bc. Petra Štukheila. Vedoucím této práce byl prof. Ing. arch. Ivan Koleček, konzultantem Ing. arch Lukáš Pecka.


Zbylých sedm prací získalo titul „Oceněný projekt“ a rovněž věcnou odměnu. Jménem společnosti CADsys gratuluji i těm, na které se v silné konkurenci nedostalo. Je radost podpořit nadšené, talentované mladé lidi v jejich úsilí. Výsledky opravdu stály za to!
Slavnostní večer se vydařil, na vyhlášení navázala volná zábava a diskuse nad projekty, spojená s hudebním doprovodem kapely "Rádobynadoby" a ochutnávkou výtvorů kompozičně zdatného cateringu SOFA.


Organizátorem Ceny Bohuslava Fuchse je Studentská obec fakulty architektury (SOFA).
Sponzory akce byly firmy ArchiCAD, Legia, Archiweb, ERA21, Sonberk, CADsys + systém SketchUp, Velux, VUT v Brně, pivovar Starobrno a generální sponzor SOFA pro rok 2014 – společnost Xella. Akce se konala za podpory fakulty architektury VUT v Brně.


Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů