ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Cílem týmu SketchUp je pomáhat uživatelům vytvářet hodnoty prostřednictvím jejich vlastního tvůrčího myšlení a produktivity. Chceme, aby uživatelé SketchUpu tvořili výstupy a dokumenty, které jsou prostě lepší než cokoli jiného. A to je přesně to, na čem jsme pracovali a co přinášime ve SketchUpu Pro 2018: mnohem lepší výkresy.


Pusťte se do práce, na kterou budete hrdí... SketchUp 2018!


A jaké novinky a vylepšení přináší?
        • Možnost zobrazení výplní řezových rovin
        • Nová organizace více řezů v projektu
        • Podpora 3D tiskáren, import & export STL formátu
        • Zcela nová vlastnost kreslení přímo ve zvolené měřítku v LayOutu
        • Vylepšení kreslících nástrojů
        • Import DWG formátu do LayOutu
        • Rozšířené atributy komponent
        • IFC import & export pro BIM
        • Verze Make se mění na SketchUp Free


Podrobný popis všech nejzajímavějších vylepšení, nových funkcí a možností nově zveřejněné verze 2018 najdete na samostatné stránce:

Novinky SketchUp 2018

.



Jak se říká, jednou vidět je lepší než dvakrát slyšet. Proto není nic lepšího, než se na novou verzi a její možnosti přijít podívat "na živo"! Pokud není momentálně taková možnost, alespoň si ji jednoduše vyzkoušet sami.
V sekci Ke stažení je již nyní dostupná originální anglická verze SketchUp 2018 jak pro operační systém Mac OS X, tak pro Windows 64-bit. Velmi brzy by měla být k dispozici i verze česká. A pozor, tentokrát nejen pro Windows, ale poprvé v historii i pro Mac OS X!
Před instalací SketchUp 2018 se prosím pro jistotu koukněte doporučené systémové požadavky.

UPOZORNĚNÍ!
Mnoho z Vás používá pro SketchUp různé rozšiřující pluginy (extension). Ne všechny pluginy fungující správně ve SketchUp 2017 jsou automaticky kompatibilní i s novou verzí SketchUp 2018. Vývojáři pluginů vydávají zpravidla sami do několika dnů oficiální zprávu, jestli jejich instalace je či není s novou verzí kompatibilní.
Dobrou zprávu máme např. od vývojářů pluginu V-Ray pro SketchUp, jehož nový update s označením 3.6 je s novou verzí SketchUp 2018 plně kompatibilní. Více podrobností o vylepšeních nového update naleznete na samostatné stránce aktualizace V-Ray 3.6 pro SketchUp.
V případě jakýchkoliv dotazů nebo pochybností u jiných pluginů nás však neváhejte kontaktovat.

DOBRÁ ZPRÁVA!
Všichni majitelé licence SketchUp Pro s platným aktualizačním servisem, mohou automaticky kdykoliv přejít na novou verzi SketchUp Pro 2018 ZDARMA! Během několika dnů až týdnů Vám budou do Vašich emailových schránek postupně rozesílány nové aktivační kódy.

Nepatříte-li právě mezi šťastné majitele platného aktualizačního servisu, nezoufejte! :-) Stáhněte trial verzi zdarma pomocí odkazů výše a vyzkoušejte nové možnosti SketchUpu 2018. Pokud se Vám budou nové vlastnosti líbit a budete chtít povýšit Vaši starší verzi SketchUp za aktuální SketchUp Pro 2018 CZ, můžete se na nás obrátit buď pomocí poptávkového formuláře nebo nás kontaktovat přímo na známých spojeních.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů